Condicions generals de contractació

Condicions generals de venta

Les presents condicions generals de venta regulen totes les relacions entre Solfa Recordings i els clients que realitzen compres a la botiga on-line de Solfa Recordings (el client).

La contractacció a través del lloc web de Solfa Recordings significarà l’acceptació expressa, pel client o usuari del lloc web, d’aquestes condicions d’ús establertes per la navegació de les pàgines de Solfa Recordings. Aquestes condicions seran d’aplicació sense cap tipus de perjudici de les normes legals sobre la matèria que es puguin aplicar sobre cada cas.

Abans d’efectuar qualsevol tipus de transacció, el client coneix i accepta aquestes condicions des del moment que fa clica al botó “Confirmar comanda”.

Condicions de venta

El client coneix, en el moment de realitzar la comanda, les condicions particulars de venta que s’indiquen a la pantalla (referència, títol, nombre d’unitats), així com els costos de cada modalitat d’enviament i declara acceptar-les expressament. La realització de la comanda i la seva posterior confirmació per part del client materialitzen l’acceptació plena i completa de les condicions particulars de venta aplicables a la comanda.

Sobre la comanda

El client efectua la comanda fent clic en el botó “Afegir al carret”. La comanda s’afegeix a un total que recull tots els articles confirmats pel client. Un cop s’han recopilat tots els articles a la cistella, el client finalitzarà la comanda fent clicant al botó COMPRAR.

Confirmació de la comanda

Solfa Recordings confirma l’acceptació de la comanda del client a través del correu electrònic on es confirmarà el nombre de comanda i els elements que conté la comanda.

Solfa Recordings es reserva la possibilitat de no confirmar una comanda per algun motiu en concret, com podria ser l’existència de productes, un problema relacionat amb la comanda, una comanda anormal o un problema previsible vinculat a la entrega. En aquests casos, Solfa Recordings informarà al client a través del correu electrònic que el client hagi facilitat en el moment de fer la comanda.

Termini de lliurament de la entrega

Les entregues s’efecturan en un termini d’entre 8 dies i 30 dies. Si es presenten problemes per entregar l’article al client, Solfa Recordings es posarà en contacte amb el client a través del correu electrónic que el client ha facilitat durant el procés de compra. Si un article no està en estoc en el moment de realitzar la comanda, Solfa Recordings informarà al client i confirmarem la data en què aquesta referència tornarà a estar disponible o li proposarem un producte substitutiu equivalent.

Costos de l'entrega de productes i recepció de les comandes

El client indicarà a Solfa Recordings quina serà l’adreça on s’efectuarà l’entrega de la comanda. El client haurà de realitzar el pagament segons les modalitats presents a la pàgina i tal i com Solfa Recordings indica a la pàgina modalitats de pagament.

Preus

Tots els preus de Solfa Recordings s’indiquen en euros i ja inclouen l’IVA.

Política de desestiment

Solfa Recordings garantiza al client la possibilitat d’anul·lar la seva comanada en qualsevol moment i sense cost sempre i quan es comuniqui abans que la comanda s’hagi preparat per a enviar. En el cas contrari, el client haurà d’esperar a rebre la comenda per a tramitar la seva devolució.

El client tindrà un període de 14 dies naturals a partir de la recepció o bé des la formalització de la compra si es tractés d’un servei per resoldre el contracte. El client comunicarà a Solfa Recordings dins del termini indicat i a través del correu electrònic el seu dret per exercir el seu dret a la resolució del contracte.

La comanda que es retorni haurà de ser entregada amb la factura que Solfa Recordings ha emès. El client haurà d’abonar el cost de la devolució. El client podrà tornar qualsevol producte físic que hagi comprat a la botiga sempre i quan el producte no s’hagi obert ni fet servir i conservi el seu embalatge original.

Si el client ha rebut un producte diferent al sol·licitat degut a un error de Solfa Recordings, Solfa Recordings entregarà el producte correcte, recollint el primer sense cap càrrec addicional pel client, en els casos d’enviaments peninsulars. Per la resta de zones, el client haurà de retornar el producte per correu certificat a la direcció que se li hagi facilitat i Solfa Recordings abonaria les despeses ocasionades.

Si el client ha rebut un producte trencat, malmès o en males condicions, Solfa Recordings s’encarregarà de recollir-lo al seu domicili, substituint-lo per un altre en bon estat, sense cap càrrec addicional. Per a qualsevol reclamació o consulta el client pot posar-se en contacte amb Solfa Recordings a través de l’apartat d’Atenció al client d’aquest lloc web.