Barcelona Belle Époque Ampliar

Barcelona Belle Époque

SR1410020

Escolta Barcelona Belle Époque al Spotify Escolta Barcelona Belle Époque al Deezer Compra la versió digital en MP3 de Barcelona Belle Époque a iTunes Compra la versió digital en MP3 de Barcelona Belle Époque a GooglePlay Compra la versió digital en MP3 de Barcelona Belle Époque a Klicktrack

A Barcelona Belle Époque, Laura Gaya i Isabel Fèlix t’ofereixen un viatge musical a la Barcelona a principis del segle XX.

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

15,00 € impostos inc.

Més informació

La Barcelona de principis de segle XX s’inscriu dins d’una época culturalment molt activa: entitats, associacions, editorials, diaris, revistes… i també és el moment en què es van crear nombroses escoles de música, concerts públics i fins i tot s’instauren premis de composició. I és que, la música estava molt relacionada amb la resta de les arts.

Laura Gaya i Isabel Fèlix ens ofereixen un viatge musical a través de diversos compositors d’aquesta época: Joan Massià, Margarida Orfila, Frederic Mompou i Manuel Blancafort. El disc recull les integrals per a violí i piano d’aquests compositors i conté algunes peces que s’han enregistrat per primera vegada.

El disc s’ha editat gràcies a la col·laboració dels mecenes que van col·laborar amb el projecte durant el maig i el juliol de 2014.

Contingut del disc

Obres de Margarida Orfila (1889 – 1970), Manuel Blancafort (1897 – 1987), Joan Massià (1890 – 1969), Frederic Mompou (1893 – 1987).

 1. Frisança*. Margarida Orfila
 2. Barcarola*. Margarida Orfila
 3. Scherzando*. Margarida Orfila
 4. Romança de Saló*. Manuel Blancafort
 5. Per l’Helena*. Manuel Blancafort
 6. Pastorel·la. Manuel Blancafort
 7. Intrata. Joan Massià
 8. Rigaudon. Joan Massià
 9. Amoroso. Joan Massià
 10. Altitud. Frederic Mompou
 11. Jeunes filles au jardín. Frederic Mompou
 12. Elegía. Frederic Mompou
 13. Cançó i Dansa núm 1*. Frederic Mompou
 14. Cançó i Dansa núm 6*. Frederic Mompou
 15. Cançó i Dansa núm 7*. Frederic Mompou

Les peces marcades amb un asterisc (*) són les peces que s'han enregistrat per primer cop. 

Opinions

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu una valoració

Barcelona Belle Époque

Barcelona Belle Époque

A Barcelona Belle Époque, Laura Gaya i Isabel Fèlix t’ofereixen un viatge musical a la Barcelona a principis del segle XX.

Escriviu una valoració