Joan Guinjoan: A Riudoms Ampliar

Joan Guinjoan: A Riudoms

SR1603270

Escolta Joan Guinjoan A Riudoms al Spotify Escolta Joan Guinjoan A Riudoms al Deezer Compra la versió digital en MP3 de Joan Guinjoan A Riudoms a iTunes Compra la versió digital en MP3 de Joan Guinjoan A Riudoms a GooglePlay Compra la versió digital en MP3 de Joan Guinjoan A Riudoms a Klicktrack

Les obres de maduresa del compositor Joan Guinjoan. 

Més detalls

15,00 € impostos inc.

Més informació

A Riudoms és un recopilatori d’obres de maduresa del compositor Joan Guinjoan. La majoria d’obres són encàrrecs que tot i s’han interpretat en diverses ocasions, mai no s’havien enregistrat. Entre aquestes obres figuren el primer quartet de corda de Guinjoan, el “Quartet de Corda, núm 1”, que va ser un encàrrec del Festival de Santander a l’any 2006 i té una sòlida estructura formal i un rerefons clàssic que evoca a l’època de maduresa de Beethoven.

La peça per a piano “Recordant Chopin” està dedicada al mecenes català Leopoldo Rodes i va ser un encàrrec del Palau de la Música Catalana. La peça, estrenada pel reconegut pianista José Menor, s’articula en dues seccions sense solució de continuïtat i parteix d’un clima molt proper als coneguts Nocturns del compositor Frédéric Chopin i va evolucionant cap a una llibertat rítmica. El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana va encarregar la peça “Encara és temps de somniar? Encara”. La peça, escrita sobre un poema de Màrius Torres (1910-1942) és la segona aproximació de Guinjoan a una composició a cappella utilitza un llenguatge d’arrel tonal que segueix fidel a la tradició polifònica que contraposa amb fragments completament homofònics i passatges plens de contrapunts, plenament amb la coherència eclèctica del compositor.

Contingut del disc

  1. Quartet per a Cordes Núm. 1 : 1. Moderato – Agitato
  2. Quartet per a Cordes Núm. 1: 2. Moderato
  3. Quartet per a Cordes Núm. 1: 3. Vivo
  4. Recordant Chopin
  5. Encara és Temps de Somniar? Encara
  6. Homenatge a Carmen Amaya
  7. Self Paràfrasis

Opinions

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu una valoració

Joan Guinjoan: A Riudoms

Joan Guinjoan: A Riudoms

Les obres de maduresa del compositor Joan Guinjoan. 

Escriviu una valoració